MARKETING & COMMUNICATIE

Op zoek naar een marketing- en communicatiestrateeg uit de Achterhoek? i-3 Reclamebureau uit Vragender helpt bij het bouwen van sterke merken. Dat begint met een heldere strategie en een strak plan. Net iets voor ons! Wij helpen kleine en grote ondernemers in de Achterhoek al meer dan 23 jaar op weg met effectieve marketing, online én offline.

Samen bepalen we welke tools het beste kunnen worden ingezet om jouw doelstellingen te bereiken. Dat is voor iedere organisatie anders en wij beschikken dan ook over een breed palet aan instrumenten.

Met branding helpen we merken bij het creëren of versterken van een krachtige identiteit die de essentie van het bedrijf weerspiegelt. Door het ontwikkelen van een unieke naam, logo, website en teksten in de de juiste ’toon’, zorgen we ervoor dat jouw merk zich onderscheidt van de concurrentie. De doelgroep bereiken en jouw unieke boodschap overbrengen doen we met tools zoals mailings, campagnes en advertising.

Afhankelijk van jouw doelen en budget zetten we de juiste marketing tools in om jouw doelen te bereiken. Geen 1-uit-een-dozijn aanpak dus, maar een gepersonaliseerde strategie die je op weg helpt naar succes! Bekijk hieronder een aantal sprekende voorbeelden uit onze gevarieerde klantenkring.

MARKETING EXPERT IN DE ACHTERHOEK

i-3 Reclamebureau houdt kantoor in een voormalige smederij in Vragender. IJzer wordt hier niet meer gesmeed, maar creatieve marketingstrategieën en -plannen wél. Dat doen wij voor allerhande ondernemers en organisaties, variërend van staalbouwers, koffiebranders, diervoeders, voetbalclubs en restauranthouders tot tegelboeren en gezondheidscentra. Wij helpen organisaties uit verschillende sectoren, binnen of buiten de Achterhoek, met effectieve marketing en communicatie. Ook benieuwd? Neem contact op met i-3.