BOUTIQUE HOTEL & BRASSERIE DE HEERLYCKHEID

De Heerlyckheid is gevestigd in het voormalige sanatorium Huize Sint Bernardus. Dit rijksmonument ligt aan het marktplein in hartje Bredevoort. De grote terrastuin van het hotel grenst aan het prachtige Vestingpark. Voor De Heerlyckheid heeft i-3 Reclamebureau in 2019 een geheel nieuwe huisstijl en website ontwikkeld en vorm gegeven.

DE HEERLYCKHEID

Betaalbare luxe op een toplocatie in de bourgondische achterhoek! Geniet van Achterhoekse gastvrijheid, comfort en de goede klassieke Franse keuken in een zeer sfeervol Boutique Hotel & Brasserie met 21 luxe kamers. In het middeleeuwse stadje Bredevoort, te midden van rust en natuur, kun je heerlijk eten, drinken en slapen in een prachtig gerenoveerd en historisch pand.

Bekijk deze website

Boutique Hotel & Brasserie de Heerlyckheid

Voor De Heerlyckheid hebben we de grafische vormgeving van gehele huisstijl gecreƫerd. Zoals de visitekaartjes, briefpapieren, enveloppen, cadeaubonnen, menukaarten, banieren, vlaggen, keycards, kamerpasjes, deurhangers, rekeningmapjes en stoepborden. Daarnaast voor o.a. de website het tekstconcept gerealiseerd. Bekijk hieronder een impressie.

DE HEERLYCKHEID

Restyling grafische vormgeving en ontwerp logo De Heerlyckheid.