EEFTINK RENSING GROEP

De Eeftink Rensing Groep bestaat uit Esve Special Trailers (al sinds 1920 vertrouwd met trailerbouw en voertuigen), Esve Spuiterij en Eeftink Rensing Staalbouw. De 3 bedrijven liggen in Lichtenvoorde aaneengesloten op één locatie en werken waar mogelijk intensief samen. Wij hebben voor de Eeftink Rensing Groep vier stijlvolle websites ontwikkeld.

EEFTINK RENSING

Eeftink Rensing is de ervaren specialist in vervaardiging/montage in staalbouw, constructiewerk, bedrijfsdeuren en dak- en wandtechniek. Wij zijn gevestigd in Lichtenvoorde, de Achterhoek (Gelderland). Ieder bouwproject is voor ons uniek. Dat begint met uw plan waarin we graag meedenken en adviseren. Bovendien fabriceren we materialen van de allerbeste kwaliteit in eigen huis en onze gekwalificeerde vakmensen monteren alles op locatie. 

Bekijk deze website

ESVE SPECIAL TRAILERS

Sinds 1920 vertrouwd met trailerbouw en voertuigen. Over ervaring gesproken! Al meer dan 100 jaren bouwt en ontwerpt Esve Special Trailers opleggers, aanhangwagens en carrosserieën op maat. ESVE is zelfs een van de eerste trailerbouwers in Nederland! Dagelijks wordt er gewerkt aan uiteenlopende en altijd innovatieve oplossingen voor de, steeds hogere eisen stellende, transportsector.

Bekijk deze website

ESVE SPUITERIJ

Al ruim 25 jaar levert ESVE Spuiterij BV allround vakwerk vanuit een geheel gemoderniseerd pand aan de Galileïstraat te Lichtenvoorde. Op ruim 2200 m2 oppervlak staan straal-, schoopeer- en  spuitinrichtingen onder één dak. De grootste van de 3 spuitcabines heeft een afmeting van 22x6x6 meter. Onze straalcabine is 19x6x6 meter, zodat ook grote projecten probleemloos kunnen worden uitgevoerd. Voor verdere behandeling kunnen de objecten direct door naar de naastliggende schoopeer- en spuitinrichting.

Bekijk deze website

WERKEN BIJ EEFTINK RENSING GROEP

Een website met een compleet overzicht van alle vacatures van Eeftink Rensing Groep.

Bekijk deze website