EVENTBAR

EventBar, barspecialist en fullservice provider drankenbranche en evenementen. Voor EventBar in Lichtenvoorde hebben we het logo gerestyled en een website met uitgebreide webshop ontwikkeld. Daarnaast diverse concepten uitgewerkt met de daarbij behorende grafische vormgeving.

EVENTBAR

Eventbar is uw partner voor evenementen verhuur in heel Nederland. Met onze retro en vintage bars, stijlvolle meubilair, koeling en méér brengen we sfeer en uitstraling op uw event of feest.
Wij zijn een echte barspecialist. De bar is immers het centrale punt en verdient daarom de aandacht. Alleen met uitstraling, beleving en kwaliteit creëert u de gewenste sfeer én omzet. De (mobiele) bars van EventBar zijn daarom echte blikvangers. Ieder met een uniek design, maar allemaal slim en praktisch ingericht.
Stel zelf uw event samen in onze webshop of kies een bestaand eventconcept dat u op maat kunt maken. EventBar biedt altijd een perfect passende en complete oplossing voor uw evenement!

Bekijk deze website

EventBar

Creatie, ontwerp en grafische vormgeving van diverse brochures, flyers, advertenties, banners, auto-, bus- en vrachtwagen belettering. Bekijk hieronder een impressie.

EVENTBAR

Restyling grafische vormgeving en ontwerp logo EventBar.

DJ Bar

Grafische vormgeving en ontwerp logo DJ Bar.