GUNNEWICK MENGVOEDERS

“Wij koken voor dieren” is onze slogan en het is ons doel onze voeders precies aan te laten sluiten bij de voedingsbehoeften van uw dieren, in iedere levensfase waarin het dier zich bevindt!” Wij hebben voor Gunnewick een nieuwe website ontwikkeld. Daarnaast verzorgen we al jaren de grafische vormgeving van diverse uitingen.

GUNNEWICK MENGVOEDERS

Gunnewick Mengvoeders is een modern, no-nonsense familiebedrijf met al 150 jaar kennis en ervaring als molenaars. Op onze productielocaties in Vragender en Lichtenvoorde worden diervoeders op maat geproduceerd voor rundvee, varkens, pluimvee en paarden van onze afnemers in Nederland en Duitsland.

Bekijk deze website

VOERKRACHT

Innovatieve beurs. Zonder boer geen voer. Dat gaan we in leuke en informatieve dagen in alle facetten laten zien en toelichten! Tijdens VOERKRACHT zullen tientallen bedrijven uit Nederland, België en Duitsland zich presenteren. Twee gezellige dagen vol demonstraties, workshops, informatie in beeld en geluid en natuurlijk proeverijen. De molen en de fabriek houden beide dagen Open Huis! Kinderen kunnen lekker actief worden in hun eigen Frietfabriek.

Bekijk deze website

Gunnewick Mengvoeders

Grafische vormgeving van brochures, flyers, advertenties, mailings, signings en beursstands. Daarnaast in 2017 de creatie, concept, ontwerp, branding en tekstconcept van Voerkracht Agroweekend met alle bijbehorende grafische vormgeving gerealiseerd. Bekijk hieronder een impressie.