STICHTING MARKE VRAGENDER VEEN

De SMVV heeft een groot deel van het gebied in eigendom. Het beheert het hoogveen en het omliggende terrein, dat als bufferzone dient. Er zijn sinds de oprichting van de stichting (22 mei 1956) talloze maatregelen genomen om het veen te beschermen. SMVV is een van de oudste agrarische natuurbeschermingsorganisaties van Nederland. We hebben voor SMVV een nieuwe website mogen ontwikkelen en de grafische vormgeving voor diverse uitingen gerealiseerd.

VRAGENDERVEEN.NL

Drie kilometer ten oosten van het Achterhoekse kerkdorp Vragender, tussen Lichtenvoorde en Winterswijk, ligt een uniek hoogveengebied. Hoogveen dat nog leeft. Het groeit aan. In Nederland is er nog geen honderd hectare levend hoogveen meer over. Het Vragenderveen, dat onderdeel uitmaakt van het Korenburgerveen is 110 hectare groot De Stichting Marke Vragender Veen heeft daarvan 40 hectare in eigendom en 10 hectare, die eigendom is van andere particulieren, in beheer.

Bekijk deze website

SMVV

Concept, ontwerp en grafische vormgeving van diverse projecten voor SMVV gerealiseerd. Een serie van 25 panelen ( 1 x 2,5 mtr ) voor in het informatiecentrum waarin men alles kan vinden over het natuurgebied en de stichting. Een serie 3-luik A4 flyers van prachtige wandelroutes. Diverse TOP-borden voor o.a. de observatiepost in het Vragenderveen. Bekijk hieronder een impressie.

Grafische vormgeving van 3-luik A4 flyers van 7 prachtige wandelroutes.